8 Temmuz 2015

Dizi dizi diziler - Carnivale

carnivale dizisi tanıtım

Bugün son bölümünü izleyip bitirdiğim bir diziden bahsetmek istiyorum size. Defalarca kez acaba izlesem mi die başlamaya yeltenip sonra vazgeçtiğim ama en sonunda merakıma yenilip başladığım ve daha ilk bölümünden merakla takip ettiğim ve bir solukta bitirdiğim bir dizi bu.



Hikaye 1934 yılında Amerikanın kuraklık döneminde geçiyor. Gezici bir karnavala katılarak polislerden kaçan ve tuhaf güçleri olan hapis kaçkını Ben Hawkins ve California Mintern kasabasında rahiplik yapan ve yine tuhaf güçleri olan adamı konu alıyor dizi. Başlarda karmaşık gelen dizide gün geçtikçe düğümler çözülmeye ve iki adamında hikayesi kesişmeye başlıyor.

Dizi 6 sezonluk bir bir dizi olarak başlamış ancak kanalın hiç reklam yapmaması ve diziyi tanıtmaması sebebi ile 2 sezonda sona gelinmiş. Ki bence böyle bir dizi için büyük kayıp olmuş.

Drama türünde bir dizi. Toplamda 24 bölüm ve 2 sezondan oluşmakta. Bazı sahnelerinden dolayı +18 olarak uyarmam gereken diziyi izlemenizi tavsiye ederim. Her ne kadar 6 sezonluk dizi 2 sezonda kesilmiş ve hayal kırıklığı olarak hafızalara kazınmış olsa da yine dizi severlerin hafızalarında yerini alması gereken 24 bölümden bahsediyorum.
İlgilenenlerin bilgisine :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü