28 Ocak 2016

2016 Modada kuralsızlık kuralı senesi



2016 yılının bizlere merhaba demesiyle Ocak ayının güle güle demesi bir oldu sanki... Ne çabuk geçiyor bu zaman denen şey. Bu yazıyı yılın başında yazacaktım güya... Bugün yarın derken Ocak bitti.. Neyse elim değdi de yılın sonuna gelmeden bugün yazabildim :)

Moda kurallarından bahsedicez bu gün :) Ama kuralları hatırlamıycaz aksine yıkıcaz yıkıcaz geçicez :)

Çünkü 2016 moda da kuralsızlığın kural olduğu bir yıl :) Haydi buradan buyurun...


etek elbise ve spor ayakkabı kombinleri
Evet bu yıl spor ayakkabılar, topuklular ile verdikleri mücadeleyi sonunda kazandı... Hem rahat hemde şık olmak isteyen bayanlarda bir ohhhh dedi böylece... Artık giydiğiniz şıkır şıkır bir elbise yada eteğin altına hiç korkmadan bir spor ayakkabı çekebilirsiniz. E tabi hal böyle olunca, korksun Arnavut Kaldırımları bizden :)


Çorap kombinleri
Çorapları gizlemeye son bu sene... Hatta şirin rengarenk çorapları aksesuarlarınız arasına ekleyin gitsin... Bir yüzük bir küpe bir toka kadar gerekli bir parça çoraplarınız kombinlerinizde bu sene...


zıt renkler kombinleri
Renkleri uydurmaya çalışmıyoruz bu sene... Ne kadar zıt renk varsa geçirin üzerinize.. Zıtlıktaki uyumu yakalayın içiniz renklensin gününüz şenlensin :) Zıt renkler kartelasını da yardımı olması için aşağıda ekliyorum :)
zıt renkler kartelası


Farklı desenler kombinleri
Renklerde olduğu gibi desenlerde de karmaşaya hakim olun.. Puantiyenin üzerine ekoseyi geçirin... Kaz ayağıyla çizgiliyi kombinleyin... Sınırları zorlayın kısaca :)


Kışın beyaz kombinler
Kim demiş kışın beyaz giyilmez die... Gökyüzünden düşen bembeyaz pamuk şekerlerinin arasında kütür kütür karların üzerinde yürürken bu ortama en çok yakışan rengi korkmadan giyin üzerinize :) Kara karışın, kar tanesi olun :)


Sokakta takım elbise kombinleri
Takım elbise şıklığını spora bulaştırıp sokaklara çıkmanın vakti... Evet ofise giderken giydiğiniz o takım elbiseler var ya, heh onların içine giyin bi basic tişört atın kendini sokaklara :)


Sokak modasında payet
Takım elbiseler sokağa inerde payet durur mu pekiii... Tabi ki durmaz ışıldayan güneşin altın üzerinizde ki parıltıyla daha da bir parlayacaksınız... Işık saçacaksınız etrafa ışık :)


Takı kombinleri
Öyle bir yüzük bir küpe devride kapandı doldurun bileklerinizi incik boncukla... Deli kızın çeyizi misali olsun kolunuz boynunuz... Karmaşanın içinde ki ihtişam size de güzel görünecek inanın...


Sokak modasında dekolte
Dekolte olayında da bu sene korkmaktan kaçmaktan vazgeçtik... Artık yerinde ve ayarında dekoltenin aslında bayağılıktan çok gizem kattığını biliyoruz olaya değil mi hanımlar... Ama tabi unutmamakta fayda var "ayarında dekolte"...


Salopet kombinleri
Çocukluğumuzda deli gibi severek giydiğimiz ve hala iç çektiğimiz o rahat ama harika görünen parçalar salopetler için hemen gardolabınızda yer açın... Gümbür gümbür geliyorlar çünkü... Yaşınıza bakmadan geçirin üzerinize bu şirin şeyleri...


Vintage retro kombinler
Ve son olarak sakın ha 6 ayda bir dolabı temizleyip eskileri atayım demeyin :)
Eskiye nur yağıyor nur....
Türk filminden fırlamışçasına salının hayatın içinde :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü