6 Ocak 2016

Masko Kesif Turu


Sevgilim, nişanlım, bir tanem en sonunda benim kararsızlıklarımdan bezmiş olacak ki kalk gidiyoz dedi... :)
Kalktık gittik "Maskoya"... Ve çektiğim o kalp sancılarının, yaptığım araştırmaların gereksizliğini gördüm huzura kavuştum geldim geri...
Evlilik arifesinde olan ve İstanbul civarında ikamet eden herkesin maskoyu gezmesini tavsiye ederim. Neden mi...?

1-Çok fazla çeşidi bir arada görüp karar vermeniz kolaylaşıyor.
2-Fiyatlar en düşükten en yükseğe bir sürü seçenekle önünüze seriliyor. Cebinde 10 bin TL ile gidende 100 bin TL ile gidende cebine göre bişiler rahatlıkla buluyor.
3-İstediğiniz her modelde renk ve tasarım değişikliği yapabiliyorsunuz.
E sevgiliniz ile geçireceğiniz musmutlu bir günde bonus tabi ki...


Peki ne yaptık ne ettik bu koşturmacalı günde... Güzeeelll bir kahvaltının ardından attık kendimizi maskoya ve bir mağazadan çıkıp diğerine girdik yüzümüzde koca bir tebessümle... Çünkü benim tasarladığım hayal ettiğim herşeyi bir bir buluyorduk girdiğimiz mağazalarda.

Kararımızı verdik sonunda... Ahşap sevdalısı biri olarak eskitme tarzda ki doğal ağaçtan yapılmış masalar, konsollar, tv üniteleri bizi kendilerine doğru çektide çekti... :)


Hardal tonlarında bir koltuk takımı ve ham ağaçtan tasarlanmış masalar ve diğer ürünler ile kafamızda yerleşti alacaklarımız.


İş kaldı duvar kağıtları boya rengi ve aksesuarlara... Bu arada aksesuar demişken masko bu konuda da epey yardımcı olacak sizlere bilginiz olsun... O kadar güzel fikirler var ki hepsi benim olsun diye geziyorsunuz resmen...

Gelelim tavsiyelere....
Maskoya giderken yürüyeceğinizi yürüyeceğinizi ve yine yürüyeceğinizi unutmayın... Dolayısı ile düz taban rahat bir ayakkabı giyin.
Mutlaka bir ajanda ve kaleminiz ve fotoğraf makineniz olsun... Bazı yerlerde fotoğraf çektirmiyolar ama izin veren yerlerde beğendiğiniz modelleri fotoğraflamanız karar verirken faydanıza olacaktır.
Bir başka tavsiye de karar verip alma aşamasına geldiğinizde gücünüz yetiyorsa mutlaka nakit para ile gitmeniz. Çünkü inanılmaz indirimler yapıyorlar. Olay sadece nakit parayı çıkarıp verebilmekte.

He bu arada 26 - 31 Ocakta CNR fuar merkezinde mobilya fuarı var.. Görüştüğümüz bütün mağaza sahipleri fuarı gezmeden karar vermeyin dediler. Şimdi fuarı bekliyoruz aklınızda bulunsun sizlerinde...

2 yorum:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü