1 Şubat 2016

İkea Yatak Odası Araştırması


Bitmiyor bu araştırma faslı :) ama keyif almıyorum dersem yalan sölerim, inanın çok keyifli.. Her yerden baktım her yerde sordum araştırdım ve sonunda yatak odasına alacağımız mobilyaya karar vermeyi başardım :)

İkea yetişti bu noktada imdadıma...
İşte buyrun buradan :)




Ahşap ağırlıktaki evimize uyumlu olması açısından yine ahşap görünümlü ürünler seçmeyi tercih ettim... Çift kişilik bu ahşap karyolanın ayak ucuna yine aynı renk bir bank alıp üzerine renkli bir peluş atmak iyi fikir olur diye düşündüm... Ve tabi yatağın iki başına da şu sevimli kırmızı komodinleri yerleştirdikmi tamamdır. :)



Tek parça görünen gardolaplar ile hiç bir zaman aram olmadı o yüzden bu gardolap fikrini seçtim... Köşe parçası sayesinde 4 ve 2 kapılı bölümlerini birbirinden ayırıcaz ve gardolabı odanın köşesinde fazla göz yormayan bir konuma yerleştirebilicez.


Yatak başında ki komodinler ile birbirini tamamlaması açısından aynı isim altında üretilen bu kırmızı şifonyeri seçtim ve yine birbirini boğmaması ve odaya uyum sağlaması için şifonyerin üzerine bu kahve tonlarında ki ahşap ayna kafamda yerini aldı :)


Çok süslü perdelerden hoşlanmadığım için bu kadife görünümlü ince kırmızı kanat perde tam benlik oldu açıkçası :) Şifonyerin önüne atmak için seçtiğim yuvarlak halı ve yine yatağın tek tarafında yerini alacak dikdörtgen halıda kırmızı renklerde olacak. Ahşap görünüme uyum sağlaması içinden bambu sarkıtı tercih ettim :)

Ve tabi ki son olarak dekoratif aksesuarlar :) Bu kadar kırmızı ve kahvenin arasına biraz ışık katmak iyi olur diye düşünerek aksesuarlarımıda mavi tonlarında tercih ettim :)

Umarım kafamda canlandırdığım görüntüyü yakalayabilirim mobilyalar geldiğinde :) Sizlerle yerleştirdikten sonra paylaşıcam :)

4 yorum:

  1. Çok güzel bir oda olacakmış gibime geldi benim:)Umarım istediğin gibi olur.Güle Güle kullanırsın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa evet umarım öyle olur :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Yavrum Allah kolaylık versin inşallah! gardroda bayıldım.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü