30 Mayıs 2015

Dügün var - Panik yok :)


Bugün size düğün.com sitesinden bahsetmek istiyorum. Bence her gelin adayının tanışması gereken bir site. Ben bu siteyi kullanıyorum hazırlıklarım sırasında.
Peki bu sitede neler var ne işinize yarayacak. 


Öncelikle bu siteyi kullanırken kesinlikle üye girişi yapın. Çünkü sitenin size özel olarak hazırladığı planlama araçlarını bu şekilde kullanabiliyorsunuz ve site o araçları kullandığınızda bir anlam ifade
ediyor.

Sitede bulunduğunuz ile göre ve düşündüğünüz konsepte göre düğün mekanları fikirleri bulabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra düğün hazırlıkları sırasında ihtiyacınız olacak hemen hemen her firmanın bilgileri ve fikirlere de ulaşmanız mümkün. 

Düğün.com yine sizin için indirimleri de takip ediyor ve bilgi veriyor. Evim için başlığı altında mimar yardımı verdiği gibi size ilham kaynağı olabilecek bilgilerde veriliyor. 

Birde bu sitede sizin düğün hazırlıkları sırasında planlamanıza yardımcı olacak araçlarda var. 
Ajandam, Bütçem, Websitem, Oturma planım, Ev ihtiyaç listem ve hava tahmini başlıkları altında 6 adet araç karşılıyor sizi. 


Ajanda aracı sizin yerinize hangi ayda hangi tarihte neler yapmanız gerektiğini düşünüyor ve bilgiler veriyor. Mekana karar verme aşamasından gelinlik seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğine kadar her türlü detay günü gününe size hatırlatılıyor. 


Bütçem aracına giriş yaptığınızda varsa belirlediğiniz bütçenizi giriyorsunuz. Daha sonra mekan kiralamadan çiçek giderlerine kadar alt başlıklarda toplanmış her adıma yaptığınız harcamaları yazıyor ve bütçenizin kaçta kaçını harcadığınızı yada bütçenizi ne kadar aştığınızı buradan takip edebiliyorsunuz. 


Web sitem aracı sayesinde kendi düğün sitenizi hazırlıyor ve sevdikleriniz ile paylaşıyorsunuz. :)


Oturma Planı aracı sizi büyük zahmetten kurtarıyor gerçekten. Düğün mekanınızı giriyorsunuz ve bingo artık konuklarınızın listesini girip herkesi yerleştirebilirsiniz. 


Aslında bu yazıya başlarken niyetim evlilik hazırlığında olan gelin adaylarına alış veriş listesi vermekti kolaylık olsun diye. Ama nerden başladım nerelere geldim :)
Neyse Ev ihtiyaç listem size en çok yardımı dokunacak araçlardan biri. Gruplar halinde almanız gereken eksikler listelenmiş ve karşılıklarında ödediğiniz bedelleri yazabilmeniz için kutucuklar yerleştirilmiş. Böyle siz alışveriş yapıyorsunuz düğün.com sizin yerinize harcamalarınızı ve eksiklerinizi hesaplıyor. 
Ben ihtiyaç listesini başka bir yazıda tekrar paylaşıcam. Olurda bu siteyi kullanmaz iseniz bu listeler de size yardımcı olacaktır eminim. :)


Hava durumu aracı ise düğününüzün yapılacağı tarihte havanın durumu ile ilgili aşağı yukarı fikir veriyor. 

E artık herşey bu kadar kolayken bence tadını çıkarmak kalıyor gelin adaylarına. 
En mutlu gününüz tadında geçsin bir ömrünüz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü