29 Mayıs 2015

Dügünümüz Var !!!


Düğün olur da davetiyesi olmaz mı?
Tabi ki olur. Farklılık arayan çiftler için davetiye fikirleri paylaşmak istedim. Hepsi çok güzel hepsi çok değişik. O kadar çok fikir var ki hepsini bu yazıda paylaşmam mümkün olmadı bende konseptlere ayırıp daha sonra ki yazılarımda paylaşmak üzere arşivledim :) 
Ama her hangi bir konsept kullanmayı düşünmeyen çiftler için farklı ama her düğüne uygun davetiyeleri bu yazıya ekledim... 

Davetiye fikirleri için buyrun buradan...





Her ne kadar pahalı görünen davetiyeler olsalar da aslında çok kolay ve çok ucuza mal edebilirsiniz.
Sadece yapmanız gereken davetiyenin ana metninin yazacağı baskı kısmını bir matbaa ile anlaşıp bastırmak. Daha sonra yukarıda resimde gördüğünüz şişe kutu ve benzeri ürünleri toptancılardan çok uygun fiyata alıp evde arkadaşlarınızdan ailenizden de yardım alarak tamamlayabilirsiniz. Böylece hem istediğiniz gibi değişik, hem ucuz, hemde kendi el emeğiniz olan davetiyeler çıkarırsınız ortaya... :)


Bu iki davetiyeyi sevmemin sebebi bu davetiyeler sayesinde konuklarınızın düğününüze eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. 
Maytaplar iliştirilerek verilen davetiyenin üzerinde zaten ufak bir not ile konuklara mesaj veriliyor. Sadece yapmanız gereken bir kaç kişiyi organize edip mekanın belli başlı yerlerinde birer ateş ile konuklarınıza yardımcı olmaları için bekletmeniz. Siz eşiniz ile içeri girdiğinizde yanında ateşi olmayan konuklarınıza bu arkadaşlarınız yardım edecektir ve bir anda mekanda bir ışık gösterisi oluşacak. 

Balon davetiye fikrinde ise düğün mekanının renklerine uygun olarak davetiyelere eklenecek balonların o gün yanlarında getirilmesi gerektiğine dair bir not ile bir hava pompasına ihtiyacınız olacak. Girişte konuklarını karşılayacak olan kişilerin yanında duran ve süslenmiş bir hava otomatik hava pompasına balonlarını takan konuklar şişirilmiş renkli balonları ile mekana girecek ve her gelen konuk ile mekanınız biraz daha renklenip süslenecek. 

Çok eğlenceli değil mi? :)


bu iki davetiye fikri ise aman benim konuklarım otursunlar alkışlasınlar yeter öle aksiyona gerek yok diyen çiftler için. Evlerinde davetiyeleri ile çok eğleneceklerine eminim. :)

Yeni fikirleri takip etmeye devam edip. Bundan sonra düğün konseptleri yazılarım gelecek. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü