18 Mayıs 2015

Ne okuyorum - Koleksiyonun yeni üyeleri




Dün yaptıklarımızdan bir tanesi de tabi ki kitapçıları gezmek oldu. Yaz geldi şöle neşe dolu kitaplar okuyası geliyor insanın. Bizde kardeşimle kendimize 3 tane kitap seçtik. 3'üde diz üstü edebiyat serisinden. Bu serinin hemen hemen tüm kitaplarını okuduk. Atladıklarımızıda rastladıkça alıp
arşivimize ekliyoruz.



Aldığımız kitaplardan biri Gülfim abla yüzük bekliyor. Kitabın yazarı Meltem Parlak. Şaşaalı Şehir ve Gülfim abla önce ki kitapları. Meltem parlak daha önce Barda ve Muhalif Başkan filmlerinde oynamış, Hatırla sevgili ve zoraki başkan dizilerinde rol almış. Zaytung'da editörlük ve haber spikerliği de yapmış.

Diğer kitabımız Kızsız Adam. Kitabın yazarı Okan Vardarova. 2007 yılında Twitter da varlığını göstermeye başlayan Okan Vardarova kendi hayatından yola çıkarak yeni karakterler yaratmaya başlıyor. Uzun zamandır kız arkadaşı olmadığını farkediyor ve kızsızlığı ile dalga geçmek içinde kızsız adam karakterini yaratıyor. Kızsız Adam Okan Vardorovanın ilk kitabı.

Ve Gurbet kuşu ile Angutyus karşınızda. 5 yıl önce Toplu alımlarda yazar olduktan sonra Türk ve dünya mutfakları, şaraplar, gezdiği ülkeler ile ilgili yazmaya başlamış. Angutyus nicki inci sözlüğe kayıt olurken ortaya çıkmış. İnci sözlükte 'Artık kafayı yiyeceğim anlatmam lazım' başlığıyla yazdığı yazı 5 binin üzerinde yorum almış. Angutyusun diğer kitapları ise aşağıda sıralı;

  • Türkiyenin çıplak tarihi
  • Fedai
  • Bir apaçi masalı
  • Bir apaçi masalı - Kebapman
  • Bir apaçi masalı - Gurbet kuşu
  • Bir apaçi masalı - Biz ucuz adamlardık
Kitapları okuduktan sonra tek tek içerikleri ile ilgili bilgi vericem. Ama önce Ne okuyorum - Gördüğüne asla inanma yazımda bahsettiğim kitabımı okuyup bitirmem lazım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü